CrowdRide

CrowdRide je sistem organizacije prevozov, ki s pomočjo napredne tehnologije v realnem času povezuje potnike z vozniki in jim omogoča delitev stroškov.

crowdride at work

Pravična delitev stroškov.

Za delitev stroškov uporabljamo točke PKM, ki se samodejno prenesejo od potnika k vozniku. Prislužene točke lahko voznik zamenja za denar, ali pa jih uporabi za prevoze z drugim voznikom. Nakup točk PKM je možen v aplikaciji.
brezplačno

Brezplačna storitev

enostavno

Enostaven nakup točk PKM

cash-out izplačilo

Funkcija Cash-Out

Aplikacija CrowdRide

izbira poti

Izberi pot in pojdi

Voznik izbere želeni cilj in pot potrdi. Sistem izračuna postanke na poti in jih doda v vozni red.

Enostavna izbira voznika

Sistem potniku omogoča enostavno izbiro voznika glede na želeno relacijo.
potrjevanje voznika / driver confirmation
passenger confirmation

Enostavno potrjevanje potnika

Sistem vozniku omogoča enostavno potrjevanje potnika.

Ocenjevanje voznika

Sistem ponuja ocenjevanje voznika in potnika. S tem poskrbimo za višji nivo zaupanja do posameznika in ohranjamo kakovost storitve.
driver rating

Za učinkovitost in čistejši zrak

Z uporabo storitve CrowdRide sodeluješ pri gradnji najbolj razvejanega sistema potniškega prometa v Sloveniji, zmanjšuješ mobilnostno revščino ter prispevaš k učinkoviti rabi energije, časa, vozil in cestne infrastrukture.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ker nobena druga storitev ne omogoča uporabo prostih sedežev v osebnih avtomobilih, ki so aktivno vključeni v promet. To pa povzroča neracionalno rabo vozil, potrato goriv in močno onesnažuje okolje.

Da, storitev je brezplačna, le za vožnjo potrebujete žetone PKM, s katerimi si delite stroške z voznikom avtomobila.

Točka PKM pomeni enoto za pravično delitev stroškov in predstavlja vrednost enega potniškega kilometra.

Točke PKM je možno kupiti v aplikaciji CrowdRide. Če ste v vlogi voznika, jih samodejno prejmete na koncu vsake vožnje od sopotnika, ko ga pripeljete do dogovorjene destinacije.

S točkami PKM zagotovimo pravično delitev stroškov za prevoz. Zagotovimo dovolj voznikov na cestah, ki ponujajo uporabo prostih sedežev, izognemo se uporabi gotovine ter s tem povezanih problemov in preprečimo delo na črno.

Da. S funkcijo “cash-out” lahko voznik točke PKM pretvori v denar in prejme izplačilo na svoj TRR.

Ne. Izplačilo je urejeno po zakonu tako, da ni potrebno izstavljati računa.

Sistem izračuna optimalno pot, ki vključuje tudi morebitne prestope med vozili ter najhitrejšo možnost do želenega cilja.

CrowdRide omogoča ocenjevanje voznika in potnika. S tem poskrbimo za višji nivo zaupanja do posameznika in ohranjamo kakovost storitve.

Ker sta potnik in voznik povezana v sistem CrowdRide, se prenos točk PKM izvrši samodejno. Nakup točk PKM je možen preko storitve in-app purchase. Prislužene točke lahko voznik pretvori v denar (cash-out) ali jih porabi za prevoze z drugim voznikom.

Ne, ker bi to onemogočilo zagotavljanje kakovosti, regulacijo in varnost tako za potnika, kot voznika.

Ekipa

nejc černilogar

Nejc Černilogar

CEO

Nejc je inženir, ki se ukvarja z avtomatizacijo, računalniškim vidom in naprednimi rešitvami za mobilnost. Vedno poskuša izboljšati stvari.

david praznik

David Praznik

COO

David ima veliko izkušenj z različnimi startupi. Je UI in UX strokovnjak, umetniški vodja in je v projekt prinesel ogromno znanja in rešitev.

Iščemo investitorje

Za predstavitev projekta (poslovni model, strategija, izvedbeni načrt in finančni plan), vas prosimo, da nas kontaktirate s klikom na spodnji e-poštni naslov. Veselimo se srečanja z vami.

co founded by eu

Vse pravice pridržane (c) 2022 / CrowdRide.si / Spletna stran je avtorsko zaščitena pod mednarodno licenco CC BY-NC-ND 4.0.